Насловна » Активности » Најаве

Најаве

14.10.2021.

Конференција поводом Међународног дана жена са села

Поводом Међународног дана жена са села, који се сваке године обележава 15. октобра, министар за бригу о селу и копредседник Националног тима за препород села Србије, Милан Кркобабић ће у општини Нова Црња отворити конференцију на тему положаја жене у селима Србије.

Скупу ће се обратити академик Драган Шкорић, председник Академијског одбора САНУ и копредседник Националног тима за препород села Србије, као и  чланови Националног тима за препород села Србије, директорке удружења жена са села из више општина, руководство општине и Средњобанатског управног округа.

Конференција ће се одржати у петак, 15.10.2021. године у дворцу Нојхаузен у селу Српска Црња (Милета Јакшића бб) с почетком у 11.30 часова.

Конференцију ће обогатити културно-уметнички програм, а у салама дворца биће изложени домаћи производи и народна радиност жена са села.

 eУправа Covid19  Укидање печата Конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину минибусева за потребе превоза сеоског становништва на територији Републике Србије Конкурс за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације под називом „Mихољски сусрети села“ Конкурс за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације под називом „Mихољски сусрети села“ Конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеосе куће са окућницом Конкурс за доделу бесповратних средстава задругама 2021 Национални тим за препород села Србије Програм доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће